Monique Vugts

 

Gecertificeerd:

NLP Trainer

Transpersoonlijke Coaching en Counseling

Master Practitioner NLP

Hormoonfactor Trainer  

 

Neem de regie over jouw gezondheid

Onderzoek je gedachten

volg je hart

en

leef bewust

 

Mijn naam is Monique Vugts ( 1969)

NLP Trainer, Coach voor Hormoonfactor en Bewustwording

 

Na een lastige periode ben ik in 2008 gestart met mijn NLP opleidingen met als doel te ontdekken wat mij nu echt plezier geeft in het leven. Ik heb ontdekt dat verbinding - zowel met anderen als met mijzelf -  mij het meeste vreugde oplevert. Bovenal ben ik mij bewust geworden van de invloed die ikzelf heb, op hoe ik verbinding ervaar. Kort gezegd;  'ik heb geleerd te leven vanuit mijn hart'. 

 

 

Mijn 3 grootste ontdekkingen tijdens de opleidingen benoem ik hier:

  1. Hoe makkelijk is het om elkaar ‘mis te begrijpen’, en hoe makkelijk kan dit voorkomen worden door af te stemmen op de behoefte van zowel mijzelf als die van de ander.                                              
  2. Mijn lichaam weet wat ik nodig heb. Ik dacht altijd dat ik heel goed voelde, en ben tot de conclusie gekomen dat ik vooral 'dacht dat ik heel goed voelde. Echt voelen is bewust worden van de signalen die je lichaam geeft en deze signalen leren vertalen naar dat wat goed is voor jou. Dat brengt me naar het volgende;                                                                                              
  3. Waarde bewustzijn, welke waarden mijn gedrag, communicatie en gevoelens sturen. Dit was merendeel onbewust. Ik deed iets omdat het nu eenmaal zo hoort, of omdat ik het zo geleerd had. Ik deed dingen vooral omdat ik dacht dat het door anderen van mij verwacht werd. Ik heb geleerd dat de motivatie vanuit mijzelf te halen en dit leidt tot veel meer vreugde, balans en liefde.